Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Om Skolen

Skolen for holistisk kropsterapi er inspireret af mine mange år som behandler, hvor jeg altid har arbejdet ud fra, at krop og psyke hænger uløseligt sammen. Gennem mine mange års virke som behandler har jeg uddannet mig inden for forskellige felter af de alternative behandlingsmetoder. Alt lige fra lægeeksamineret fysiurgisk massør til akupunktør med speciale i traditionel kinesisk medicin.

Jeg har altid været drevet af tanken om, at krop og psyke skal behandles samtidig eller sideløbende med hinanden. Derfor inddrager jeg meget tankegangen fra META-sundhed eller META-medicin, som det kaldes i dag.

Hele idégrundlaget for netop at åbne Skolen for holistisk kropsterapi er at danne og bygge broer mellem de forskellige alternative behandlingsmetoder, hvor det psykiske aspekt tages med i vores vurderinger for at skabe en samlet behandlingsplan for vores klienter. Derfor tilbyder skolen for holistisk kropsterapi også en bred vifte af forskellige kurser, der både tager afsæt i bevægeapparatet og i de bindinger, der måttet ligge i de respektive områder, hvor klienterne oplever smerter.

Du vil gennem hele forløbet bliver undervist af dygtige terapeuter, der ikke alene er dybt fagligt kompetente, men også har mange års erfaring i at behandle og hjælpe deres klienter inden for lige netop deres kernefaglighed.

På skolen for holistisk kropsterapi vil du som kursist få en uddannelse, der som udgangspunkt vil tage afsæt i kroppens fysiologiske og anatomiske struktur, da jeg som skoleleder mener, at det er en nødvendighed at have kendskab til kroppens anatomiske opbygning, inden vi bevæger os ind i det holistiske perspektiv.

På skolen for Holistisk Kropterapi vil du kunne uddanne til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, får du et godt fundament, der vil gøre dig i stand til efter endt uddannelse at arbejde som selvstændig behandler, eller som supplement til dit nuværende arbejde.  På skolen for holistisk kropsterapi kan du efterfølgende efteruddanne dig ved nogle af skolens mange øvrige kurser, der tager afsæt i det fysiologiske og anatomiske samt de mere holistiske behandlingsmetoder.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev