Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Ret Kroppen op 2, Ryg og korsben

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 23/09/2023 - 24/09/2023
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: kendskab til anatomi og fysiologi


Effektive behandlingsteknikker til ryg og korsben

På kurset ”Ret kroppen op 2” vil vi beskæftige os med rygsøjlen og korsbenet.

På dette kursus vil du tilegne dig behandlingsteknikker, der kan afhjælpe både muskulære og strukturelle smerter i og omkring rygsøjlen og korsbenet. Behandlingsteknikkerne vil mobilisere og stabilisere hele hvirvelsøjlen, så der igen kan skabes balance i bevægeapparatet. 

Effektive og målrettede behandlingsteknikker

På kurset i ryg og korsben vil vi bl.a. arbejde med behandlingsteknikker, du nemt kan kombinere med din almindelige behandling, hvad enten du er massør eller kropsterapeut. Med disse behandlingsteknikker i ryg og korsben vil du lære at afbalancere korsbenet, som kan afhjælpe smerter i og omkring lænden. Da SI-leddet ofte vil være låst, vil det komme til udtryk i nedsat bevægelighed i bækken og lændeområdet.

Med teknikkerne vil du lære at:

  • korrigere ulige benlængde
  • afhjælpe låsninger i facetleddene
  • afhjælpe  låsninger i ribben

Låsninger og hekseskud

Mange ryg- og lændesmerter er ofte forårsaget af låsninger i de strukturelle dele af bevægeapparatet. På dette kursus vil du lære behandlingsteknikker, som er effektive til at mobilisere låsninger i facet led, ribben og overgangen fra nakke til hvirvelsøjlen. Det gør, at smerterne kan være vanskelige - for ikke at sige umulige at løsne og fjerne med almindelige massageteknikker. Ved blot at arbejde med din klients vejrtrækning og naturlige bevægelse af kroppen vil du med lethed kunne afhjælpe facetledssyndrom og låsninger i ribbenene, der kan have indvirkning på smidighed og vejrtrækning.

Muskelkæder- også kendt fra Anatomy Trains

Ligeledes vil vi på kurset gennemgå enkelte men vigtige muskelkæder, som har direkte indvirkning på lindring af eksempelvis Scoliose, da det ofte er en muskulær problematik, der er med til at forårsage skævheden. Du lærer teknikker til at behandle både lokalt og globalt i muskelkæderne.

Tilmelding, Ret Kroppen op Ryg og Korsben

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev