Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 4 - Kraniebund og Temporaler

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 5300
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 3


Optimer din bevidsthed: KST 4-kursus med fokus på Occipital-Sphenoidalleddet og Temporalknoglen

På KST 4-kurset er fokus rettet mod Occipital-Sphenoidalleddet og dets vitale rolle. Denne knogle-relation, også kendt som kraniets motor, spiller ifølge eksperter som Hugh Milne, der arbejder med KST, en afgørende rolle i forbindelse med vores bevidsthed. Milne refererer til Occi-sphenoidalknoglen som vores "indre øje," hvor vi kan opretholde den spirituelle dimension i vores liv. Restriktioner i Sphenoidalknoglens bevægelse modarbejder muligheden for at udvide bevidstheden, hvilket ses hos personer i en depressiv tilstand.

Sphenoidale knoglen er også afgørende i kranio sakral terapi, da den danner led med næsten alle øvrige kranieknogler. På KST 4-kurset fokuserer vi på teknikker til at frigive restriktioner forårsaget af forskydninger, rotationer og sidebøjninger for at skabe frit flow i sphenoidale knoglen. Restriktioner eller læsioner i knoglens bevægelse kan påvirke både mental og fysisk sundhed, hvilket kan manifestere sig i alt fra hovedpiner til personlighedsstrukturer, adfærd og stressniveau.

Un-Winding: Støtter klientens naturlige proces

Du vil blive introduceret til begrebet "un-winding," hvor dybdegående arbejde i kraniet kan udløse en spontan proces, hvor kroppen "un-winder" sig fra spænding og vender tilbage til en optimal tilstand for frit flow. Som terapeut er det vigtigt at forstå og støtte klientens proces.

Temporalknoglen: Balance og velvære

På KST 4-kurset vil vi også fokusere på frigørende teknikker for kraniets temporalknogle. Dens funktion og stilling har ofte relation til øre- og skulderproblemer samt balance- og svimmelhedsproblematikker.

Tilmelding KST 4

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev