Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 1 - Intro

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 25/08/2023 - 26/08/2023
Mødetider: 9.00-16.00
Pris: 2200
Underviser: Anette Thejl
krav: Alle kan deltage.


Dyk Dybere ind i Kranio-Sakral Terapi på KST 1: Fra Teori til Praksis

Tag det første skridt mod at blive en dygtig terapeut på KST 1, hvor teori og filosofi møder praksis. Udforsk det centrale nervesystem, hjernens komplekse struktur og de afgørende 12 kranienerver, centrale for kranio-sakral-terapien.

Opdag kunsten at sanse kroppens mest fremtrædende rytme - den kranio sakrale rytme, essentiel for nervesystemets optimale funktion. Lær effektive teknikker og lette berøringer, der tillader dig at forfine dine sanser og skærpe din forståelse af klientens individuelle tilstand.

Som behandler på KST 1 vil du mestre palpation af forskellige kranieknogler, fornemme deres unikke rytme, bevægelser og spændingsniveauer. Gennem forbedret opmærksomhed på både klienten og dig selv vil du målrettet kunne afhjælpe problematikker som stress og andre kropsdysfunktioner.

Vi fokuserer på de store kranieknogler, suturer og muskler for at lindre fysisk og psykisk stress, forbedre fordøjelsen samt mindske hovedpine, migræne, nakke- og skuldersmerter, og mere.

På KST 1 reflekterer vi også over vores egen tilstand, da denne direkte påvirker, hvordan vi oplever og sanser vores klienters system. Træd ind i en helende rejse, hvor teori bliver til praksis, og skab grundlaget for en berigende terapeutisk karrierer.

Tilmelding kst 1

 

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev