Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Bindevævsmassage

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 08/03/2022 - 09/03/2023
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: Kendskab til antomi og fysiologi
Anden information: 9.00-16.00


Bindevæv findes i en del forskellige former, der er derfor også en bred vifte af metoder og traditioner inden for bindevævsmassage. Jeg underviser i en traditionel form for bindevævsmassage, der udføres med og uden sugekopper. Denne massageform er simpel og effektiv, og kan bruges som alenestående behandling, eller som et godt supplement til alle andre former for terapeutisk behandling. I denne form for bindevævsmassage er behandlingen rettet mod laget mellem hud og muskulatur (det løse bindevæv).

Kroppens bindevæv fungerer som depot for bl.a. fedt, affaldsstoffer, og negative følelser. Hvis ikke disse bliver udskilt jævnligt, risikerer man at der kan opstå symptomer som fx. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (fx. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed samt psykisk ubalance.

Bindevævsmassage gør en forskel i hverdagen

Bindevævsmassage er en behandling som går i dybden og som hjælper mange mennesker med at udskille de skadelige stoffer fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen. Man skal være opmærksom på, at ubalancer i kroppen efter tid ofte kan udvikle sig til sygdomme.

Behandlingsformen er en relativ fysisk form for bindevævsmassage, men justeres altid efter klientens ønsker. I behandlingen bliver der lagt et direkte dybt træk på huden, som vil forårsage rødme og varme. Det er denne øgede blodcirkulation der er med til at rense bindevævet og transportere affaldsstofferne væk. Ligeledes giver det en afspænding i muskulaturen.

Når en behandling er afsluttet vil klienten ofte opleve at han/hun er følelsesmæssigt lettet, og det kan ofte føles som om, der bliver lidt mere plads til kroppen inde under huden.

Efter du har gennemgået kurset i bindevævsmassage, vil du være i stand til at tilbyde en effektiv bindevævsmassage til dine klienter.

 

Tilmeld dig til kurset

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev