Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Om Uddannelserne

På skolen for holistisk kropsterapi tilbyder vi en række spændende kurser, der giver dig som terapeut muligheden for at arbejde holistisk med dine klienter. Kurserne er bygget op, så du får et godt kendskab til, hvordan kroppen anatomisk fungerer, da hensigten er, at du som behandler bliver så tryg ved kroppens bevægemønster som muligt, når du skal praktisere teknikkerne hjemme i din klinik.

En anden del af vore kurser tager udgangspunkt i den psykologiske del af kroppen, hvor tankens kraft er en medvirkende faktor for, hvordan energien flyder gennem de forskellige chakraer og i meridianerne. Ved at få opløst de energiblokeringer, der måtte være, kan du som behandler nemt og effektiv opløse og udbedre de problematikker, dine klienter måtte opleve i kroppen.

Du kan vælge at tage alle kurserne og blive uddannet holistisk kropsterapeut, eller du kan som terapeut vælge at supplere og udvide din ekspertise, så du får endnu flere redskaber til at kunne hjælpe dine klienter på en mere helhedsorienteret måde.

På enkelte af kurserne vil der være koblet en supervisionsdag, så vi er sikre på, at du som terapeut er godt inde i stoffet, samtidig kan du få svar på de spørgsmål, der måtte komme i forbindelse med kurset. Du vil efter supervisionsdagen få udleveret dit kursusbevis, og du vil herefter kunne gå hjem og praktisere.

Tilmeld nyhedsbrev