Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Ret kroppen op 1, Nakke skuldre og arme

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 23/08/2023 - 24/08/2023
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: Kendskab til anatomi og fysiologi


Effektive behandlingsteknikker til nakke, skulder og arme.

På kurset ”Ret kroppen op 1” vil vi se på behandlingsteknikker, der er unikke i forhold at behandle restriktioner i nakke, skuldre og arme.  Vi vil komme ind omkring de mest essentielle nerveplexer og kranienerver, der har med dette område at gøre. Vi kommer omkring, hvordan du med blide teknikker kan være med til at frigive nerverne, så du fx kan  afhjælpe skulderproblematikker og snurrende fornemmeler i arme og hænder.

På kurset vil du lærer teknikker der er gode til at behandle

  • Piskesmæld
  • Hold i nakken
  • hovedpiner

Forskellen på neurogene og muskulære smerter.

Der kan være stor forskel på, hvordan smerter kommer til udtryk i vores sanseapparat al afhængig af, om de er neurogene eller muskulære. Neurogene smerter vil ofte give føleforstyrrelser eller snurrende og sovende fornemmelser i arme, hænder og skuldre, hvor smerter påvirkes af tryk eller belastning. Muskulære smerter vil ofte komme til udtryk ved immobilitet i både nakke, skuldre og arm.
På dette kursus vil du tilegne dig skånsomme teknikker, der er gode til at frigive nerveafklemninger i nakke, skuldre og arme. Du vil lære behandlingsteknikker, hvor vi arbejder i muskelvævet og i selve knoglestrukturen.

Gode teknikker til hyppige smerter i bevægeapparatet.

På kurset får du teknikker, der er gode til smerter, som ofte optræder hos dine klienter. Det kunne være frosne skuldre, spændinger i halsen - der kan forårsage synkebesvær, mobilisering af ribben - der kan give voldsomme smerter i øvre del af skulderen, der minder om myrafacielle smerter.

Der udover vil der være let tilgængelige behandlingsprotokoller, hvor du som behandler nemt og effektivt kan afhjælpe både tennis og golf albuer.

På kurset får du også teknikker i MFR (Myofaciel Release), som er effektive både til lokale som globale smerter, da behandlingsteknikkerne går direkte på muskelkæderne. Det er samme principper, der bruges fra Anatomy Trains.

Vid at behandle med MFR-Teknikker vil du kunne:

  • Øge bevægeligheden i nakke, skulder og arme
  • fjerne symptomer på "frossen skulder"
  • afhjælpe symptomer på golf og tennis albuer

Tilmelding, Ret kroppen op. Nakke, skulder og arme

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev