Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 5 - Bækken

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 5300
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 4


Bækkenets funktion

På KST 5 arbejder vi udelukkende med fokus på bækkenets anatomi, funktion og fejlstillinger her.

Vi fokuserer på hoften, korsben, SI-led, haleben, symfyse og ligamenter i og omkring bækkenet.  Du kommer til at få et grundigt indblik i hvilke indvirkninger og problemstillinger, spændinger og fejlstillinger har på hele din krop og dens funktion. Du vil introduceres og føres blidt ind i undersøgelse og observation af bækkenets funktion og påvirkning af kropsholdning.

Du vil få teknikker til at afhjælpe dårlig balance og koordination, stiv gang, smerter i ben, bækken, ryg, skuldre og hoved, samt de mere mentale påvirkninger;  som manglende overblik, koncentrationsbesvær, tristhed mv. 

Nerver og nervesmerter

Du undervises i dermatomer (hudområde som har nerveforsyning fra nerverod i rygraden) og lærer at afhjælpe iskias smerter. 

Du vil ligeledes blive introduceret til involverede muskelkæder og tilgang hvor der arbejdes med myofacielle  meridianer. (bindevævs meridianer/linjer gennem kroppen)

Med den grundige indføring i bækkenets anatomi og funktion vil vi ligeledes herfra kontakte bækkenet ud fra den dynamiske tilgang. Hvordan er de to tilgange forskellige, hvilke tilgange anvendes hvornår?

Gennem hele kurset vil vi være opmærksomme på hvordan fokus og korrektion af bækkenet, influerer på resten af kroppen, både fysisk som mentalt. 

Tilmelding KST 5

 

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev