Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Chakra

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 09/08/2023 - 10/08/2023
Mødetider: 16-00- 21.00
Pris: 2195
Underviser: Michael G Bonde
krav: Alle kan deltage


På chakrakurset vil du lære at mærke og sanse de forskellige chakraer, da de har stor betydning for, hvordan vi oplever vores velbefindende, hvad enten vi taler mentale blokeringer eller smerter af mere fysisk karakter.

Du vil gennem meditation og undervisning få en grundig gennemgang af, hvilke sygdomme der kan manifestere sig i de respektive chakraer - samtidig hvordan du kan være med til at opløse blokeringer, så der igen kommer balance i chakraerne, således at energien kan flyde frit gennem chakraerne og skabe ro og harmoni i kroppen.

Chakraets betydning for kroppens energi:

Et chakra kan bedst beskrives som et energihjul, der findes i kroppen. Overordnet har vi 7 chakraer, der alle er placeret i kropsstammen. Det enkelte chakra har til formål at sørge for et frit flow af energi i kroppen. Først og fremmest i det område det er placeret, men samtidig er det også med til at sende energien videre til de øvrige chakraer. Blokeres chakraerne pga. af et traume eller fastlåste negative handlemønster, kan der opstå ubalance i kroppen, og vi kan derfor begynde at udvikle fysiske og mentale ubalancer.

Farvers betydning:

Det er ikke kun i chakraenerne, farver har betydning. De har også betydning i forhold til, hvor du befinder dig i dit liv. Faktisk fortæller farver en hel del omkring, hvem vi er og ikke mindst om, hvordan vi oplever os selv i øjeblikket.
Som udgangspunkt har vi alle en farve, vi godt kan lide, og en farve vi ikke bryder os så meget om. I perioder kan vi være tiltrukket af en bestemt farve, og i andre perioder undgår vi farven. Det er fordi, at hver farve har en betydning for den livssituation, vi står i lige nu.
Bliver du tiltrukket af den grønne farve, betyder det eksempelvis, at du er et sted i dit liv, hvor du er tilfreds med dig selv og hviler i dig selv. Kan du omvendt ikke lide grøn, betyder det, at du ikke giver dig selv kærlighed.

Hvad fortæller tallet omkring dig:

Tal er ligesom andre symboler, vi møder i vores dagligdag. Eksempelvis er vi ikke i tvivl om, hvis vi ser dannebrog veje i vinden, så ved vi, at nogen har enten en fødselsdag eller en anden begivenhed fejres.
Lidt på samme måde har tallene betydning for os alle. I nogle perioder ser vi eksempelvis tallet ”1”. Tallet 1 betyder eksempelvis, at du skal skabe dig en ny vej i livet. Tallet er samtidig lykkevarslende.

Hvem kan deltage i kurset og med hvilket udbytte?

Chakrakurset henvender sig til alle behandlere, der enten laver fysiske behandlinger eller er samtale terapi, da et kendskab til chakraerne vil give dig en forståelse af, hvordan fysiske og psykiske aspekter påvirkes af ubalancer i disse.

Kurset vil give dig rigtig gode værktøjer til at hjælpe dine klienter på rette vej ved at åbne deres bevidsthed omkring den situation, de befinder sig i lige nu. På den måde kan du blidt og nænsomt guide dem i den rigtige retning.
At arbejde med de forskellige chakraer, hvad enten det er gennem fysisk behandling eller samtale, vil give mange svaret på, hvorfor eksempelvis smerter i lænden vender tilbage igen og igen. Eller hvorfor vi er låst i bestemte handlemønstrer.
Kurset kan også bruges udelukkende til at blive klogere på dig selv, så du på den måde har mulighed for nemmere at navigere i forskellige situationer.

Tilmelding Chakra

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev