Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Chakra

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 30/10/2024 - 31/10/2024
Mødetider: 16-00- 21.00
Pris: 2195
Underviser: Michael G Bonde
krav: Alle kan deltage


Chakrakurset: Mærk Energiflowet og Skab Balance

På vores chakrakursus lærer du at sanse og forstå chakraernes indflydelse på velbefindendet. Gennem meditation og undervisning får du en dybdegående forståelse af, hvordan chakraer påvirker både mentale blokeringer og fysiske smerter.

Chakraernes Energiflow og Farvers Betydning

Opdag chakraernes rolle som energihjul i kroppen, med fokus på de 7 placerede i kropsstammen. Lær at genoprette balance, så energien kan flyde frit og skabe ro og harmoni. Farver spiller også en vigtig rolle, både i chakraerne og i livet. Forstå, hvordan farver afspejler din livssituation og selvopfattelse.

Tallenes Symbolik 

Få indsigt i tallenes betydning og hvordan de påvirker vores dagligdag. I nogle perioder ser vi eksempelvis tallet ”1”. Tallet 1 betyder eksempelvis, at du skal skabe dig en ny vej i livet. Tallet er samtidig lykkevarslende.

Hvem Der Vil Have Udbytte

Chakrakurset henvender sig til behandlere inden for fysiske og samtaleterapier. Værktøjerne fra kurset vil styrke din forståelse af, hvordan fysiske og psykiske aspekter påvirkes af chakraubalancer. Oplev en ny vej til at guide klienter og forstå gentagende smerter og handlemønstre. Kurset er også ideelt til selvudvikling, så du bedre kan navigere gennem livets udfordringer. Tilmeld dig for at åbne bevidstheden og skabe positiv forandring.

Tilmelding Chakra

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev