Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Akupressur 1

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 06/10/2023 - 09/10/2023
Mødetider: 9.00-16.00
Pris: 7995
Underviser: Michael Bonde
krav: alle kan deltage
Anden information: Kurset afholdes i Hosens hos Jysk Fysiologisk Massageinstitut


På akupressur 1 vil du få et indblik i filosofien bag Traditionel Kinesisk Medicin også kaldet TCM. Du vil blive præsenteret for den daoistiske tilgang til, hvordan Yin og Yang opstår ud af ingenting, og hvordan de konstant er i en bevægelse og transformationsproces.

De 5 elementer:

Inden for TCM er der mange retninger, men en af de mest fundamentale tilgange er 5 elementteorien.  Vi går ind og ser på hvilke organer, følelser og årstider, smag, lugt og årstider der knytter sig til de respektive elementer.

På Akupressur 1 tager vi udgangspunkt i denne teori og ser nærmere på, hvordan vi ud fra de 5 elementer kan være med til at på virke et menneskes harmoni og balance, når vi har et indblik i, hvilke ubalancer der knytter sig til de forskellige elementer.

Vi vil blandt andet se på, hvordan ubalancer manifesterer sig i de forskellige elementer. Her kan der både være tale om fysiske ubalancer men også følelsesmæssige ubalancer. Et eksempel kan være: Hvis en person er meget vred, så vil der helt sikkert være en ubalance i elementet træ, da vrede knyttes til dette element. Sådan kan man i hvert at de 5 elementer finde ubalancer. Både fysisk og følelsesmæssige.

12 par meridianer:

Du vil også få en grundig gennem gang i de 12 par meridianer, samt deres lokation, så du hurtigt og nemt kan gå hjem og behandle med akupressur på de respektive punkter.

På Akupressurkurset vil du lære at lokaliserer de ubalancer, der måtte vise sig i de respektive punkter og få teknikker til, hvordan du henholdsvis styrker et punkt, hvis der er et underskud af Qi og omvendt sprede energien, hvis der er stagnation af Qi.

Igennem hele forløbet vil du blive præsenteret for nemme og overskuelige behandlingsprotokoller, der gør det nemt for dig at behandle symptomer for eksempelvis tennis albuer, migræne, fordøjelsesproblemer og søvnbesvær.

Tilmelding Akupressur Modul 1 & 2

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev